Få din gamle PC opdateret til Windows 11

Få din gamle PC opdateret til Windows 11

27. oktober 2023

Smid ikke din gamle PC ud bare fordi, den ikke kan få Windows 11 igennem Windows update. Vi installerer Windows 11 på computere uden officiel hardwareunderstøttelse.

Med denne tilpasning kan du nyde fordelene ved Windows 11 – selv på en ældre PC. Dermed skåner du både din pengepung og miljøet!

Systemkrav til Windows 11

Mange relativt nye computere er udelukket fra, at få Windows 11 igennem Windows Update. Dette skyldes især kravene til kompatible processorer og manglen på TPM 2.0.

Er der tale om en PC, som er mere end 12-15 år gammel, kan det være, at den heller ikke understøtter UEFI og ‘secure boot’.

De officielle krav til Windows 11 er:

Processor: En 64-bit 1 GHz eller hurtigere processor med mindst 2 eller flere kerner på en kompatibel 64-bit processor eller system on a chip (SoC).

Hukommelse (RAM): Mindst 4 GB RAM.

Lagringsplads: Mindst 64 GB lagerplads.

Grafikkort: DirectX 12-kompatibelt grafikkort eller integreret grafik med WDDM 2.0-driver.

Skærmopløsning: Skærm med mindst 720p opløsning.

Internetforbindelse: Internetforbindelse er påkrævet for at udføre opdateringer og downloade visse funktioner.

TPM (Trusted Platform Module): TPM version 2.0 er påkrævet. Dette er en sikkerhedsfunktion, der hjælper med at beskytte dine data ved at kryptere information og autentificere enheden.

Secure Boot: En funktion, der hjælper med at forhindre uautoriseret firmware, operativsystemer eller opstartsbelastninger fra at køre under opstartsprocessen.

Vi kilder Windows 11 de rigtige steder

Ved at fjerne sytemkravene til Windows 11, kan vi installere det på ældre computere, selv hvis de er mere end 15 år gamle.

Nogle nyere sikkerhedsfunktioner vil ikke være tilgængelige, men du er langt bedre stillet med denne løsning end, at fortsætte med en forældet installation af Windows 7, 8 eller 10.

Og der er mange penge, at spare. Vi kan typisk spare dig for 3-4000 kr. i udgift til en ny PC!

Opdatering til Windows 11 på gammel PC

Måske vil du også synes om…