Opsætning af netværk og IT-infrastruktur i Odense, Faaborg og på resten af Fyn

I har sikkert oplevet, at der i en moderne virksomhed ikke er noget mere vigtigt end det elektroniske. Hvis I har haft problemer med internetforbindelsen eller kontakten til det lokale netværk, ved I hvor irriterende det er, når det ikke virker som det skal. Korrekt opsætning af netværket er derfor yderst vigtigt, hvis den interne kommunikation i virksomheden skal foregå fuldstændig gnidningsløst.

Netværk og IT-infrastruktur er formentlig der, hvor den interne kommunikation i enhver virksomhed kan gøre den største forskel i hverdagen.

Det er vigtigt, at systemet er sat korrekt op, og at det er tilpasset jeres individuelle ønsker. På den måde kommer I bedste fra start.

Vi kan hjælpe med denne del – det eneste I skal gøre, er at kontakte os. Så tager vi gerne en uforpligtende snak med jer om jeres behov.

Personligt fremmøde skal aftales telefonisk

Du kan også træffe os på tlf.: 26 16 60 62
Mandag – fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 12.00 – 21.00

Hjælp til opsætning af netværk og IT-infrastruktur efter jeres behov

Når det gælder internt netværk og generel infrastruktur, kan det være enormt svært bare at adoptere en standard løsning.

Der findes mange programmer og systemer som kan købes, men det er ikke altid noget, der er relevant for jeres virksomhed. Grunden til dette er, at opsætning af IT-infrastruktur helst skal skræddersyes og tage den enkelte virksomheds behov med i udregningen. 

  Behovene skal sættes efter:

  5

  Medarbejdernes viden om IT

  5

  Jeres ønskede brug af IT-systemet

  5

  IT-systemet tiltænkte formål

  5

  Antallet af medarbejdere

  5

  Og flere andre faktorer

  Access point opsætning – vi er forhandler af både Cisco og Ruckus Wireless på Fyn

  Hvis I allerede nu ønsker opsætning af et trådløst eller kablet netværk til jeres virksomhed, så kender I formentlig allerede de mange fordele.

  Hvis I ikke har tænkt over et netværk-system endnu, så er det faktisk bare med at komme i gang. Hvis I skal have et trådløst netværk, er det vigtigt, at I har strategisk placerede Access Points. Et Access point er en lille enhed som forstærker det trådløse signal i området omkring sig. Vi forhandler både Cisco Access Points samt Ruckus Wireless Access Points.

  Et netværk (både trådløst og kablet) kan være med til at samle jeres virksomhed og samtidig gøre, at jeres kommunikation bliver mere flydende. Nogle af de store fordele i hverdagen er bl.a.:

  • Bedre kommunikation
  • Hurtig og stabil forbindelse
  • Mulighed for opkobling til netværket fra hjemmekontor
  • Lettere interne samtaler over internettet
  • Samlet dataopbevaring

  Opsætning af netværk giver jeres medarbejdere mulighed for at have et system, hvor de kan sende og modtage beskeder. Der er også mulighed for at opsætte et netværk, hvor der er fokus på fælles fildeling, sådan at alle jeres medarbejdere har de samme filer tilgængelige – uanset hvor de befinder sig.

  Kontakt os om netværksopsætning og IT infrastruktur i Odense, Faaborg og hele Fyn

  Hos Faaborg-Midtfyns IT har vi opsat mange forskellige netværk og IT-infrastrukturer. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe med jeres.

  Vi har fokus på jeres behov og ønsker og sørger for, at I får et system, som opfylder jeres krav.

  Vi kommer altid ud på et uforpligtende møde i den enkelte virksomhed. Her kan vi hurtigt danne os et overblik og de forskellige muligheder og eventuelle udfordringer.

  Ring til os på 26 16 60 62 eller send os en mail for mere information.