Fjernsupport af diverse systemer

Hverdagen kan være utrolig travl. Der er ofte mange bolde, der skal holdes i luften. Det er derfor ikke altid let at få tidsplanen til at gå op, hvilket vi har fuld forståelse for hos Faaborg-Midtfyns IT. Derfor tilbyder vi en række løsninger til dig, der har brug for let og hurtig IT-support.

Vi kan servicere dig på flere forskellige måder, men fælles for dem alle sammen er, at vi forstår, at tidsplanen skal gå op. Derfor kan du roligt lade os om at reparere eller vedligeholde dit IT-udstyr.

Personligt fremmøde skal aftales telefonisk

Du kan også træffe os på tlf.: 26 16 60 62
Mandag – fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 12.00 – 21.00

IT-support til alle systemer

Der findes rigtig mange forskellige systemer, som jeres computere kan køre på. Det er næsten ikke til at holde styr på, hvis I ikke har den store erfaring inden for området. Typisk kører mange virksomheder med det, der nu end er installeret på deres computere, og som medarbejderne derfor har lært at bruge.

Men der er faktisk ret stor forskel på de forskellige operativsystemer. Operativsystemer er noget, som vi har stor erfaring med. Derfor kan vi også hjælpe dig med specifik IT-support. Vi har blandt andet forstand på:

  • Windows, det klassiske system, som du kender
  • OSX, der ligger på alle Apple-computere
  • Linux debian, der er et operativsystem, der giver lidt mere spillerum
  • Android og iOS, som du kender fra din smartphone

Uanset hvilke system du bruger, så har vores IT-supportere forstand på det.

Generel vedligeholdelse og optimering

Præcis fordi der er så mange operativsystemer, så kan det også svært at finde hjælp, hvis de er gået i stykker eller på anden vis ikke fungerer, som de skal. Ofte kan det være fordi, at operativsystemet ikke er optimeret eller vedligeholdt. Sådanne systemer skal opdateres en gang imellem.

Du kan roligt henvende dig til os, hvis en af dine systemer har problemer. Vi ved, hvad løsningen er. Vi kan desuden også hjælpe med salg og montering af videoovervågning i Odense og hele Fyn.

Hos Faaborg-Midtfyns IT leverer vi alle former for generel it-support til systemer, sådan som:

5

Opdatering

5

Vedligeholdelse

5

Fejlfinding

5

Optimering

IT-hjælp til en travl hverdag

Når din computer eller dit IT-system går i stykker, er det sjældent noget, som du lige har planlagt. Det kommer ofte på et rigtig dårligt tidspunkt. Som IT-supportere kender vi alt til det. Virkeligheden er bestemt ikke anderledes for os. Præcis derfor tilbyder vi også fjernsupport til dig og din virksomhed. Fordele ved dette er:

  • Hurtig fejlfinding
  • Hjælp når du skal bruge den
  • Lettere vedligeholdelse og reparation

Fjernsupport er et system vi har, der kan tillade os at sidde på vores kontor, samtidig med at vi fikser din computer. Ved hjælp af et program kan vi med din tilladelse styre computerens mus og tastatur, sådan at vi lynhurtigt kan finde ud af, hvad dit problem er.

Du kan følge med på skærmen, hvad vi gør, og vi kan løbende forklare dig, hvordan vi løser problemet. På den måde er du også klar til, hvis problemet skulle opstå igen. Hvis vi ikke kan fikse det elektronisk, står vi altid klar til at hjælpe i vores lokaler.