Opsætning af video­overvågning i Odense og på hele Fyn

Videoovervågning er noget, der kan være brugbart i mange former for virksomheder og hos private. Uanset om det er til sommerhuset, lageret, virksomheden eller butikken, så kan video-overvågning spare jer for mange triste situationer.

Samtidig kan du med et af vores systemer også være sikker på, at du får gode videoer i høj kvalitet.

Det kan give politiet mere at arbejde med, hvis uheldet skulle være ude. Video- og kamera overvågning er en god ide til alle, der vil være sikker på at være forberedt, hvis der skulle komme uvelkomne gæster. Vi ser desuden også, at kamera overvågning har en forebyggende effekt, da indbrudstyve hellere laver indbrud hvor der ikke er alarmsystemer og kameraer. Vi kan sammensætte en skræddersyet pakkeløsning som dækker præcis dit behov.

Samtidig kan det også være en god ide, hvis du i din virksomhed vil være sikker på, at du kan beskytte dine medarbejdere, hvis de skulle være udsat for noget.

Personligt fremmøde skal aftales telefonisk

Du kan også træffe os på tlf.: 26 16 60 62
Mandag – fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 12.00 – 21.00

Mange overvågnings­systemer
– vi er specialiseret i butiks­overvågning på Fyn

Butiksovervågning er en af de løsninger vi leverer rigtig mange af. En af årsagerne er, at der sker mange butikstyverier, og tyvene bliver bedre og bedre til at slippe ud af butikken med varerne uden at alarmen går i gang. Her kan butiksovervågningen være en hjælp, når man ønsker at gå tilbage og se, hvornår den specifikke varer bliver stjålet. Billede- og videodokumentationen gør det naturligvis nemmere for politiet at identificere tyven, som måske allerede er kendt hos dem i forvejen.

Vi har monteret butiksovervågning i Odense, Faaborg og mange andre steder på Fyn hos både små og store butikker. Vi leverer gerne en samlet pakkeløsning som dækker præcis dit behov.

Kameraover­vågning – vi forhandler og monterer hikvision kamera

Hikvision er et af de systemer vi forhandler og monterer. Hikivision giver bl.a. mulighed for at tilkoble mange forskellige kameraer, og helt til op til 700 timers optagelser (ca. en hel måneds optagelser).

Det er vigtigt, at man kan gå et vist antal dage tilbage i tiden, da man ikke nødvendigvis opdager tyveriet den dag det sker. Der kan nogle gange gå flere uger før man finder ud af, at en bestemt varer mangler.

Hikivision giver også mulighed for at tilkoble helt op til 16 kameraer. Kontakt os på 26 16 60 62 for et uforpligtende tilbud på en pakkeløsning.

Når du køber video-overvågning, så kan du finde systemer med mange forskellige fordele. Hos Faaborg-Midtfyns IT specialiserer vi os i at leverer systemer, der har høj brugervenlighed, samtidig med at det har en masse ekstra fordele.

Hos os får du et system, som kan:

5

Bruges af dig som privat eller virksomhed

5

Kan fange ansigter, nummerplader eller andet om natten grundet den høje opløsning

5

Systemet har en stor brugervenlighed

5

Helt op til 16 kameraer på et system

5

Op til 700 timers videooptagelse

Opsætning af overvågnings­kamera udendørs – både trådløst og kablet

Der findes mange afskygninger af udendørs systemer i flere forskellige prislejer.

Når du skal vælge overvågningskameraer til udendørs brug, er det vigtigt, at du ikke bare vælger det billigste. Det skal være beregnet ti udendørs brug, og skal også kunne være fuldt funktionelt om natten.

Hvis du har beslutte dig for, at du vil have monteret overvågningskamera udendørs, er det derfor en god idé at få professionel rådgivning omkring hvilket system du skal vælge.

Hos Faaborg-Midtfyns IT rådgiver vi gerne om de mange forskellige systemer og muligheder. Vi har kameraer til overvågning, som kan levere videoer og billeder i høj opløsning og knivskarp kvalitet.

Trådløs kamera- og video­overvågning for erhverv

Vores videoovervågning for erhverv er ofte systemer, som kan tilkobles trådløst. På den måde får du fordele, som blandt andet betyder at du kan:

5

Se din video-overvågning på din smartphone

5

Se din video-overvågning over alt i verden

5

Opsætte kameraer uden internetkabler

5

Og diverse andre tiltag indenfor denne teknologi

Med disse trådløse fordele får du videoovervågning, som du kan tage med dig overalt. Faaborg-Midtfyns IT står for alt det praktiske, og du kan derefter tilgå din video-overvågning fra din smartphone. Her kan du zoome eller spole lige så meget, som du gerne vil. På den måde kan du sidde på kontoret eller i sommerhuset og vide, at dine ting er sikret.

Knivskarpe optagelser

Vores HD-kameraer giver knivskarpe og detaljerede optagelser og sikrer en effektiv personidentifikation eller nummerpladegenkendelse. De fås både som indendørs og udendørs-modeller – med både panorering, tilt og zoom funktion, som ydermere har den fordel, at de automatisk kan patruljere et meget stort område.

Fremragende nattesyn

Alle vores kameraer har infrarød belysning, som sikrer et fremragende nattesyn, men de kan også suppleres med ekstra IR-belysning på områder, hvor eksterne lyskilder ikke er til stede eller hvor tilbagestrålingen er tæt på nul. Eksempelvis ved optagelser udover hav og i skov i overskyet vejr.

Remote access

Med fjernadgang kan du holde øje med din forretning fra kontoret, privaten – eller et hvilket som helst sted i verden via internettet. Har du flere kameraer på flere forskellige lokationer, kan vi sammenkøre dem alle i et system.

Overvågning via din smartphone

Du kan tilgå dine overvågningskameraer via vores smartphone app. Her kan du få vist videoovervågningen i real-tid, uanset hvor i verden du opholder dig. Du kan også spole i optagelserne og gemme dem til din smartphones egen hukommelse. Vores app kan køre på alle iPhones og smartphones, som er drevet af Android.

Trådløse installationer

I visse tilfælde kan en trådløs løsning være at foretrække. Eksempelvis hvis man ønsker at overvåge områder, som ikke umiddelbart kan nås med et kablet signal.

Grundet vores erfaring med IT- og netværksinstallationer, så kan vi også klare dét. Vi kan installere sende- og modtagerantenner, som rækker op til 25 km. forudsat, at der er frit udsyn mellem modtager og sender (line-of-sight).

Kontakt os om montering af tv- og videoovervågning i Odense, Faaborg og på resten af Fyn

Alle vores kameraer har som udgangspunkt infrarød. Infrarød gør, at kameraet også kan optage om natten. Vi har specialisteret os i sammensætte den helt rigtige pakkeløsning til vores kunder.

Hvis du f.eks. ønsker kameraer med tilt, panorering eller zoom, så kan vi også levere det. På den måde får du kameraer, som kan filme nummerplader og som er effektive til personidentifikation.