Hjemmesider i WordPress CMS | SEO | Webshop

Faaborg-Midtfyns IT laver alle former for hjemmesider i WordPress CMS i Faaborg og på hele Fyn.

Vi bygger også din nye webshop og sørger for synlighed med SEO (søgemaskineoptimering).

Ring 26 16 60 62 fra 10-22 alle ugens syv dage.

Hjemmesider med WordPress CMS

Hjemmesider i WordPress er både lettere og hurtigere end, at skrive kode fra bunden. Og i dag bør alle virksomheder have en hjemmeside. Hjemmesider er firmaers ansigt ud af til og du skal selvfølgelig have en, der er flot og synlig på nettet.

Med et flot webdesign, og en velfungerende hjemmeside, ved dine kunder og samarbejdspartnere, at I er en seriøs virksomhed.

Hos IT-firmaet, Faaborg-Midtfyns IT, sætter vi hjemmesider op i ‘content management systemer’, forkortet CMS.

WordPress er vores foretrukne CMS. Og praktisk talt alle virksomheder med webshops, eller meget dynamiske hjemmesider, bruger en eller anden variant af et CMS. Det er simpelthen den letteste og mest effektive form for styring af indhold på en hjemmeside.

Ved hjælp af foruddefinerede skabeloner kan I, som redaktører, hurtigt og nemt kan ændre det, jeres hjemmesider viser. Uden at skrive en eneste stump kode selv. Lad Faaborg-Midtfyns IT sætte din nye hjemmeside op i WordPress CMS.

Hjemmesider i WordPress CMS og SEO.
Søgemaskineoptimering (SEO) på din hjemmeside

SEO er også vigtigt – vælg et webbureau som kan gøre din virksomhed synlig

Når man får lavet nye hjemmesider er det ikke kun vigtigt, at webdesignet er flot og brugervenligt. De skal naturligvis også være synlige, når målgruppen sidder og søger på søgemaskinerne efter de ydelser, virksomheder tilbyder. Det bliver de med SEO (søgemaskineoptimering). SEO står for Search Engine Optimization.

SEO-arbejde består af mange forskellige ting. Her kan bl.a. nævnes:

 • Grundig søgeordsanalyse.
 • Hastighedsoptimering af hjemmesider.
 • Opsætning af titler og beskrivelser.
 • Tekstforfatning af SEO venlige tekster.
 • Onpage SEO og offpage SEO (linkbuilding).
 • Intern linkbuilding.
 • Opsætning af Google My Business.

– og meget andet.

Søgeordsanalyse

En stor og vigtig del af en effektiv SEO-løsning består i, at finde de rigtige søgeord. Der er ingen grund til, at optimere efter at blive synlig på ord, der ikke er nogle, der søger på alligevel.

Det er her, hvor en grundig søgeordsanalyse kommer ind i billedet. Ved en søgeordsanalyse kan SEO- / webbureauet finde frem til, hvilke søgeord, der vil være fornuftige, at arbejde med.

Indholdet på hjemmesider (content) er også blevet en meget vigtig del af søgemaskineoptimering. Du skal have gode, fyldige tekster, som beskriver de arbejdsområder, i dækker – og de forskellige aspekter af hvert enkelt område.

Søgemaskineoptimering (SEO) på din hjemmeside
Søgemaskineoptimering (SEO) på din hjemmeside

Hastighedsoptimering af eksisterende hjemmeside – vigtigt for SEO

Vi ser ofte virksomheder, som har flotte hjemmesider med store layoutskift, hvor brugeroplevelse, hastighed og konvertering ikke er i orden. Hastigheden og optimering til mobile enheder, har stor betydning for placeringen i Googles søgeresultater.

Selvom din hjemmeside måske virker hurtig, når du indlæser den på din egen computer, så kan nye besøgende have en helt anden oplevelse. Den oplevede hastighed afhænger nemlig både af internetforbindelsen, den type enhed, man ser den på – og om siden tidligere har været indlæst i din browser (cache-lagret).

En hjemmesides hastighed afhænger blandt andet af den mængde data, der skal indlæses og af, hvordan den bagvedliggende kode er opbygget. Derfor handler en stor del af hastighedsoptimeringen om, at reducere størrelsen af medier og optimere den kode, som udgør hjemmesiden. Der kan også være plugins, der skal udskiftes, eller der kan være brugt et generisk tema, som indeholder en masse overflødig kode. Det kan også være, der skal kigges på det valgte webhotel. Eller der skal foretages andre tekniske optimeringer.

Webshop med WordPress CMS

Webshop i WordPress er naturligvis en smal sag. Det mest anvendte modul til en webshop i WordPress, er Woocommerce.

Det betyder, at hvis du f.eks. vil drive en nethandel, eller webshop på din hjemmeside, så får du selv mulighed for, at rette og justere webshoppens indhold og layout. Her er der praktisk talt ingen grænser for design af hjemmesider med Woocommerce og WordPress.

Den store fordel her er, at man selv kan sørge for, hvornår indhold skal op på hjemmesider. Skal I have tilføjet et nyt arbejdsområde? Eller kører I en sommerkampagne med et godt tilbud?

Uanset hvad I ønsker, at rette på jeres hjemmeside, kan WordPress CMS være med til, at sikre, I selv kan gøre det.

WordPress CMS – når det skal være let og søgemaskine­venligt

I vores IT firma, Faaborg-Midtfyns IT, sørger vi for hele processen:

 • Udvikling og design af din hjemmeside eller webshop.
 • Billeder.
 • Tekstforfatning.
 • SEO.
 • Google Ads.
 • Support og hosting af hjemmesiden.

Kontakt os så I kan komme godt i gang med jeres nye hjemmeside eller webshop.

Hjemmesider i WordPress CMS med SEO

Pga. udkørsel kan IT værkstedet være ubemandet

Vi har ofte udkørsel til IT support og reparation af computere over hele Fyn. Vi har kunder fra Faaborg, Assens, Odense, Ringe, Svendborg, Rudkøbing, Kerteminde, Nyborg - og kører til alt midt imellem.

Derfor kan værkstedet i perioder være ubemandet. Men vi er stort set altid klar til IT support - eller reparation af din Mac eller PC - hvis det kan aftales ca. 2 timer før ankomst.

Som hovedregel kan vi dog være klar allerede indenfor ca. en time - fra 10-22 alle ugens dage.

Klik på kortet for at se en rutevejledning til Faaborg-Midtfyns IT

Rutevejledning til Faaborg-Midtfyns IT