Microsoft 365  | Lagring i Skyen

Faaborg-Midtfyns IT håndterer alle installationer og opsætning af Microsoft 365 i Faaborg og på hele Fyn.

Vi kobler dig til Azure, Sharepoint og Onedrive og sørger for automatisk backup i skyen. 

Ring 26 16 60 62 fra 10-22 alle ugens syv dage.

Sikkerhedskopi af computer, tablet og telefon – det er nemt med cloudlagring

At lagre data i skyen bringer en række betydelige fordele med sig, som kan optimere og forbedre måden, vi håndterer dokumenter og billeder på.

De mest kendte i Danmark, som er rettet mod private brugere og små virksomheder, er udbydere som Dropbox, Google Drev, Onedrive og iCloud.

Til mellemstore og store virksomheder – og andre større teams – er Google Workspace, Microsoft Azure AD (Active Directory) og Amazon Web Services blandt de mest kendte.

Vi hjælper naturligvis med opsætning og integration af dem alle sammen.

Her er nogle af de primære fordele ved at benytte sig af lagring i skyen:

Microsoft 365 og cloud lagring

Tilgængelighed overalt

Cloudlagring giver dig mulighed for, at få adgang til dine data fra ethvert sted med internetforbindelse. Dette gør det nemt for dig at arbejde – uanset hvor du befinder dig. Og sikrer samtidig en gnidningsløs og fleksibel arbejdsproces.

Sikkerhed og backup

Data er som regel gemt på servere med avancerede sikkerhedsforanstaltninger. Desuden tilbyder mange cloudtjenester automatisk backup. Dette beskytter dine data mod tab og giver mulighed for hurtig gendannelse i tilfælde af uheld eller tekniske problemer.

Samarbejdsmuligheder

Cloudlagring muliggør effektivt samarbejde, da flere brugere kan dele og redigere dokumenter i realtid. Dette fremmer teamwork og letter kommunikationen inden for virksomheden.

Skalerbarhed

Cloudlagring tilpasser sig dine behov. Du kan nemt øge eller mindske din lagerplads, hvilket gør det fleksibelt og økonomisk fordelagtigt – især for virksomheder med varierende behov.

Automatiseret softwareopdatering

De fleste cloudtjenester opdateres automatisk med de nyeste funktioner og sikkerhedsforanstaltninger. Dette fjerner byrden ved manuelle opdateringer og sikrer, at du altid har adgang til de mest avancerede funktioner.

Miljøvenligt

Ved at lagre data i skyen, reduceres behovet for individuelle servere og lokal lagring. Dette resulterer i en mindre belastning af miljøet og en mere bæredygtig dataadministration.

Klargøring til lagring i skyen – vi gør det nemt for dig og din virksomhed

I vores IT firma, Faaborg-Midtfyns IT, sørger vi for, at jeres nye cloudlagring er fuldt operationel. Vi har omfattende erfaring inden for alle former for cloudlagringssystemer. Hvad enten det drejer sig om Microsoft 365, Google docs (og drev) – eller noget helt andet.

Hvis I ikke er kommet helt i gang med Microsoft 365, tilbyder Faaborg-Midtfyns IT også installation og service af jeres computere, så de er klar til programmerne.

Microsoft 365 til både private og erhverv

Microsoft 365 er nøglen til en mere produktiv og effektiv arbejdsdag. Og hos Faaborg-Midtfyns IT står vi klar til, at introducere dig for dets kraftfulde funktioner.

Med Microsoft 365 får du adgang til en omfattende pakke af værktøjer, der strømliner samarbejde, kommunikation og dokumentstyring. Vores team af eksperter er dedikerede til, at hjælpe dig med, at implementere og optimere Microsoft 365-løsninger, der passer præcist til dine behov.

Lad os sammen udforske hvordan Microsoft 365 kan løfte din arbejdsdag til nye højder – og gøre din virksomhed mere effektiv.

Microsoft 365

Microsoft 365 og Onedrive

Hvis I benytter PC’er i jeres virksomhed eller hjemmet, har I måske allerede Office-pakken. Excel, Word, PowerPoint, Outlook etc. er programmer, der alle er blevet brugt i rigtig mange år.

Men med Microsoft 365 får du også Onedrive, der kan sikre, at jeres dokumenter og billeder automatisk lagres i skyen. Andre fordele ved Onedrive er blandt andet:

Microsoft 365 og Onedrive

Automatisk backup

OneDrive tilbyder automatisk backup af dine filer, hvilket beskytter dem mod datatab. Hvis din enhed går tabt eller bliver beskadiget, er dine vigtige data sikkert gemt i skyen.

Samarbejdsmuligheder

OneDrive integrerer sømløst med andre Microsoft 365-apps som Word, Excel og PowerPoint. Dette gør det nemt, at dele og samarbejde om dokumenter i realtid – hvilket forbedrer teamwork og produktivitet.

Deling og adgangskontrol

OneDrive gør det let, at dele filer og mapper med andre. Du kan give adgangsrettigheder og styre hvem, der kan se eller redigere dine dokumenter. Hvilket sikrer en sikker og effektiv deling af information.

Versionering

OneDrive gemmer automatisk tidligere versioner af dine filer, så du nemt kan gendanne ændringer, eller gå tilbage til en tidligere tilstand. Dette er nyttigt i tilfælde af fejl eller uønskede ændringer.

Plads til alle dine filer

OneDrive giver dig rigelig lagerplads, så du kan gemme billeder, videoer, dokumenter og meget mere. Du behøver ikke bekymre dig om, at løbe tør for plads, da du nemt kan udvide din lagerkapacitet efter behov.

Hvad koster Microsoft 365?

Prisen på Microsoft 365 til erhverv afhænger af, hvilken løsning man ønsker. Der findes forskellige ”pakker” alt efter den enkelte virksomheds behov. Derfor er det også svært, at sige hvad prisen er for netop din løsning.

Hos os får du dog altid en god pris – uanset hvilken pakke du skal bruge. Er du er storkunde og har brug for mere end 100 licenser, giver vi også en god mængderabat på en samlet løsning til alle medarbejderne.

Vi hjælper naturligvis med hele opsætningen og yder også support efterfølgende.

Versioner af Microsoft 365 til ethvert behov

5

Microsoft 365 Business

Indeholder Office-programmerne: Word, Excel, Outlook, PowerPoint og Access (til PC) samt OneDrive.

5

Microsoft 365 Business Premium

Indeholder Office-programmerne: Word, Excel, Outlook, PowerPoint og Access (til PC) samt OneDrive, Exchange, Sharepoint og Microsoft Teams.

5

Microsoft 365 Business Essentials (kun til web- og mobilversioner)

Indeholder Office-programmerne: Word, Excel, Outlook, PowerPoint og Access (til PC) samt OneDrive, Exchange, Sharepoint og Microsoft Teams.

Microsoft 365 og cloud lagring

Du kan læse alt om Office pakkerne og sammenligne dem her.

Pga. udkørsel kan IT værkstedet være ubemandet

Vi har ofte udkørsel til IT support og reparation af computere over hele Fyn. Vi har kunder fra Faaborg, Assens, Odense, Ringe, Svendborg, Rudkøbing, Kerteminde, Nyborg - og kører til alt midt imellem.

Derfor kan værkstedet i perioder være ubemandet. Men vi er stort set altid klar til IT support - eller reparation af din Mac eller PC - hvis det kan aftales ca. 2 timer før ankomst.

Som hovedregel kan vi dog være klar allerede indenfor ca. en time - fra 10-22 alle ugens dage.

Klik på kortet for at se en rutevejledning til Faaborg-Midtfyns IT

Rutevejledning til Faaborg-Midtfyns IT