System-administration – vi kender de fleste IT systemer

Mange virksomheder har servere sat op. Det gør det nemmere at holde et fælles system kørende og giver mulighed for en lange række fordele. Det er også noget, der er meget teknisk. Større virksomheder ansætter mange gange en systemadministrator, der holder serverne kørende og systemet i gang. Men det er langt fra nødvendigt. Hvis din virksomhed ikke lige har kapacitet til at have en fuldtidsansat løbende rundt kun for at holde øje med systemet, så er Faaborg-Midtfyns IT løsningen.

Vores IT firma på Fyn leverer service til system-administration i alle former og afskygninger, sådan at du kan være lige så godt kørende som alle andre.

Personligt fremmøde skal aftales telefonisk

Du kan også træffe os på tlf.: 26 16 60 62
Mandag – fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 12.00 – 21.00

System-administration for alle

Hvis I er en mindre etableret virksomhed, har I garanteret fundet fordele ved et fælles system i firmaet. Mange gange er det med til at gøre kommunikationen lettere, samtidig med at I kan have et fælles system til data og andre oplysninger. Typisk kan et system give jer:

Alt det kræver selvfølgelig, at systemet kører, som det skal. Derfor tilbyder vi hos Faaborg-Midtfyns IT lejlighedsvis system-administration af eksisterende systemer. Det betyder, at vi kan vedligeholde den systemløsning, som din virksomhed har, uden at du behøver at have en fuldtidsansat til formålet.

Rådgivning og implementering

System-administration er en vigtig del af enhver virksomhed i dag. Men et velfungerende system kræver også en velfungerende IT-infrastruktur. Jeres system skal være intuitiv og køre uden problemer. Der skal helst være en sammenhæng mellem systemerne, så kommunikationen bliver lettere. Vi kan bistå jer i at optimere, udvikle eller implementere jeres IT-infrastruktur, sådan at den kommer til at blive, præcis som I gerne vil have. 

Især kan vi sikre, at I får:

5

Cloudlagring / Office 365

5

Rådgivning

5

IT-pakkeløsninger der virker

Uanset hvad jeres firma ønsker, så kan vi sammen udvikle og finde system-administration, der virker for jer.

Beskyttelse mod internettets lange fingre

På internettet er der folk, der ønsker at få fat i jeres data. Hackerangreb er noget, der bliver mere og mere almindeligt, fordi alting fungerer over nettet, og hackerne bliver dygtigere og dygtigere.

Hos Faaborg-Midtfyns IT får du hacker-beskyttelse, sådan at I kan holde jeres data i fred. Vi sørger for:

  • Beskyttelse mod hackere
  • 24 timers overvågning af servere
  • Installation og fejlfinding på netværk

Det betyder, at vi administrerer jeres system og holder øje med fejl og systemnedbrud på jeres servere. Samtidig sørger vi for, at hackerne holder sig væk.

Vi kan også tilbyde opsætning af servere i virksomheden, hvis I ikke allerede har egne eksisterende servere.

Husk sikkerheds­kopiering

Præcis fordi al data ligger på internettet, er det vigtigt at beskytte det. Vi kan mere end bare system-administration og kan derfor også hjælpe jer med sikkerhedskopiering i skyen (cloudbackup).

Sikkerhedskopiering gør, at jeres data kan ligge et sted, hvor systemet ikke sletter det, hvis det går i stykker. Hvis jeres system går ned, så kan I derfor hurtigt få alle jeres data ind i systemet igen, sådan at I er oppe og køre uden problemer.