Data recovery til gode priser
– datagendannelse af PC og Mac for erhverv

Det er altid problematisk, hvis du mister din virksomheds værdifulde data. Uanset om det er filer, billeder, word-filer eller noget helt tredje, så kommer det sjældent på et belejligt tidspunkt.

Ofte sker det, fordi en harddisk går i stykker, men heldigvis er der hjælp at hente.

Harddiske kan gå ned eller brænde sammen, men der kan stadig være mulighed for at finde de data, der lå på den.

Derfor er det ikke altid, at din harddisk er helt død, bare fordi du ikke lige kan starte den op længere.

Personligt fremmøde skal aftales telefonisk

Du kan også træffe os på tlf.: 26 16 60 62
Mandag – fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 12.00 – 21.00

Hard disk recovery
– vi tilbyder både hjælp til PC og Mac computere

Uanset om du benytter Mac eller PC vil der kunne risikere at komme et tidspunkt, hvor du har brug for professionel gendannelse af virksomhedens dyrebare data.

Udover computere, er der også en lang liste af andre former for hukommelsesenheder, som kan miste evnen til at virke. Datagendannelse kan være nødvendigt på dem alle.

SD-kort er f.eks. ofte brugt til digitalkameraer. Så hvis dit kamera pludselige ikke er i stand til at vise dine billeder, så kan der være behov for en datagendannelse.

Hos Faaborg-Midtfyns IT har vi været igennem lidt af hvert. Derfor har vi garanteret også prøvet at gendanne netop den slags enhed, som du har problemer med.

Datagendannelse?
Vi er eksperter i dataredning hos små og store virksomheder

Hos it firmaet Faaborg-Midtfyns IT har vi stor erfaring med reparation af alle former for harddiske, hukommelseskort og lignende.

Det betyder også, at vi kan hjælpe med datagendannelse på ting, der ikke nødvendigvis sidder i din computer.

Vi udfører blandt andet:

5

HDD harddiske

5

SSD-drev

5

USB-nøgler

5

SD-kort

5

CD og DVD diske

5

Telefoners interne hukommelse

5

Floppy diske

5

Og meget mere

Genskab data fra ødelagt harddisk:
Vi hjælper med at gendanne slettede filer

Du har typisk brug for data recovery, når din harddisk eller computer ikke længere vil starte op. Det kan også være, at dine filer er på computeren pludselig er væk, og du derfor får brug for at gendanne disse slettede filer.

Ligesom alt andet elektronik, så kan en harddisk stå af, hvis den er blevet for gammel eller på anden vis er gået i stykker. Typisk kan du finde tegn på, at din harddisk er ved at være mæt af dage, og måske komme problemer i forkøbet. Datagendannelse kan blive nødvendigt hvis du ikke udbedrer problemer med f.eks.:

  • Sløv opstart af computeren
  • Computeren genstarter spontant
  • Computeren beklager sig over filer, der simpelthen mangler
  • Computeren beklager sig over, at der ikke kan findes en ’bootdisk’
  • Og flere andre fejltyper

Når harddisken står af, så er det ofte selve computerens styresystem, der følger med. Dit styresystem – f.eks. Windows – ligger på computerens harddisk.

Du kan derfor risikere, at styresystemet har taget skadet, hvis harddisken er færdig. Hvis dette er tilfældet, så kan det være umuligt at tænde computeren igen. Uanset hvad, så kan vi hos Faaborg-Midtfyns IT forsøge at hjælpe med at genskab data fra den ødelagte harddisk.

Kontakt Faaborg-Midtfyns IT for et tilbud på data recovery i din virksomhed

Hos os får du sikker kvalitet på alle former for data recovery. Vi har stor erfaring med alle former for harddiske. Det er din garanti for, at vi med stor sandsynlighed også kan hjælpe med dit problem. En harddisk der er gået i stykker, kan i mange tilfælde stadig reddes.

Selvom du måske tror, at din computer og harddisk er færdig, så kan det også sagtens være en lille fejl på bundkortet, et irret stik eller noget helt tredje.

Det er i hvert fald forsøget værd, da det mange gange kan være det, der redder din computer fra lossepladsen, og sørger for, at virksomhedens data ikke går tabt.