IT-support fra professionelt IT-firma på Fyn

IT-support er noget, som alle firmaer har brug for i dag. Vores computere, servere og printere er alle noget, der i høj grad kører igennem alle mulige former for it-systemer. Præcis fordi tingene er så tekniske, så kan det være nødvendigt at få hjælp til at styre og administrere systemerne. Faaborg-Midtfyns IT er et IT firma på Fyn med stor erfaring inden for alle former for IT-support, uanset hvad det er, din virksomhed har brug for.

Der er en række fordele ved at få sin IT-support ude fra, især hvis din virksomhed er af mindre størrelse. I kan både spare penge og tid, da det slet ikke behøver at være besværligt at have et IT-firma tilknyttet jeres systemer.

Personligt fremmøde skal aftales telefonisk

Du kan også træffe os på tlf.: 26 16 60 62
Mandag – fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 12.00 – 21.00

Effektiv og hurtig IT-support til virksomheder på Fyn

Når du har brug for IT-support, så kræver det, at du kontakter et firma, der ved, hvad de laver. Der findes rigtig mange forskellige IT-systemer og styresystemer, hvorfor det kan være problematisk, hvis du har flere forskellige systemer. Det kan desuden være svært for medarbejdere at navigere rundt i forskellige systemer. Med god IT-support kan vi hjælpe jer med at strømline jeres IT-systemer. Vi kan hjælpe jer med:

  • IT-support til alle problemer
  • Forenkling af jeres it-systemer
  • IT-hjælp i øjenhøjde

IT-support skal helst være noget, der foregår på en måde, så alle i virksomheden kan være med. På den måde lærer jeres medarbejdere mere om jeres IT-systemer, og I sikrer dermed, at der ikke opstår kommunikationsproblemer.

IT-løsninger til alle problemer

IT-problemer kan opstå af alle mulige grunde. Som IT-firma har vi oplevet næsten alle tænkelige problemstillinger. Vi har derfor god mulighed for at give support til alle slags systemer. Det kan både være styresystemer på computeren, servere, reparation af harddiske og datagendannelse, opsætning af it-systemer, reparation af PC og Mac og meget andet. Hos os får du:.

5

Bred erfaring

5

Stor ekspertise

5

Høj kundeservice

Vi har fokus på en lang række af de problemer, som en moderne virksomhed kan være udsat for. Vi kender, hvordan IT-problemer opstår uden varsel. IT-support skal derfor helst også være noget, som I kan få, uden at det tager for lang tid.

Som IT-firma står vi til rådighed til alle former for opgaver, uanset om det er opsætning, servicering eller problemløsning. Du kan derfor også få kontakt til os, hvis du har brug for optimering af jeres IT – det kan løse rigtig mange problemer, hvis bare dit IT er ordentlig opdateret.

Hurtig servicering

Hos os får du hurtig IT-support på dine vilkår. Vores system gør det muligt for os at hjælpe jer hjemme fra vores eget kontor. Gennem fjernsupport kan vi give jer hjælp på de bedste vilkår, og det bliver lynhurtigt. I tager bare telefonen, og så kan vi hjælpe jer et par minutter senere.

Vores program kan give os tilladelse til at fikse jeres computere igennem vores egen. Det er simpelt og lige til, og på den måde får I den allerhurtigste IT-support, I overhoved kunne tænke jer. Faaborg-Midtfyns IT er derfor også et IT-firma, der kan levere varen hele vejen til jeres virksomhed.