Computer / PC reparation og reparation af Mac

Når det gælder enhver form for erhvervsvirksomhed, så er computeren nok noget af det vigtigste. Hvis først der opstår problemer med dem, så halter produktiviteten – og garanteret også medarbejdernes gode humør.

Computerproblemer kan komme pludseligt, og det er ikke altid, at det er nemt at finde ud af, hvad der er gået galt. I hvert fald ikke hvis du ikke har stor erfaring inden for området. Det er vi heldigvis nogen, der har.

Når det gælder reparation af computere, så er IT firmaet Faaborg-Midtfyns IT eksperter på området. Vi har prøvet alle former for manglende opdatering, forkerte skruer, ødelagte grafikkort og harddiske og hvad end ellers, der kunne ske for netop din computer.

Personligt fremmøde skal aftales telefonisk

Du kan også træffe os på tlf.: 26 16 60 62
Mandag – fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 12.00 – 21.00

Computer reparation til Apple og Windows

Computerpræferencer kan godt få blodet til at bruse for mange mennesker. Nogle sværger til Apple, mens andre mere er til Windows. Hos Faaborg-Midtfyns IT stiller vi os som neutrale samarbejdspartnere mellem begge sider.

Vi har bred erfaring inden for begge former for styringssystemer, OSX og Windows. Dette gør os i stand til at:

  • Reparere og vedligeholde alle former for computere
  • Opgradere al form for hardware eller reparation af defekte dele
  • Computer reparation af systemer, dele, programmer eller internetforbindelser
  • Installering af Windows-programmer på Apple computere

Vi har stor erfaring inden for alle former for computere, og vi kan derfor servicere din computer reparation med stor kvalitet. Vi stiller os ikke som dommer for, hvilke computere du skal bruge – vi reparere dem bare.

Serverproblemer og fejlfinding

Når det kommer til reparation af IT-udstyr, så er servere ofte noget af det, der er især problematisk. For at servere kører problemfrit, kræver det fagpersonale, der forstår, hvad de laver. Hvis der er serverproblemer, er det mange gange softwaren, der er problemet. Hos os kan du få:

5

Reparation og installering af systemer, der kører serverne

5

Vedligeholdelse

5

Konvertering af PC til server

5

Og meget mere

På grund af vores store erfaring inden for computer reparation og IT support, er vi i stand til at sikre den helt rigtige server løsning til din virksomhed. Servere behøver bestemt ikke at være et sted, hvor du skal nøjes.

Når skaden er sket

Det kan være, at du først finder ud af, at du har problemer med din PC eller server, når skaden allerede er sket.

Hvis først dine filer og data er forsvundet, så har du i den grad brug for en omgang computer reparation. Vi specialiserer os i alle former for løsninger, når det gælder forsvundne filer. Uanset om dine forsvundne filer er fra USB, harddiske, CD- eller DVD diske, så har vi prøvet at redde dem før.

Nogle gange er det harddisken, der er gået død. Tegn kan være, at computeren er langsom eller giver dig en blå skærm, hvorefter den slukker. Det kan også være, at computeren bare genstarter eller slukker. Hos Faaborg-Midtfyns IT får du reddet din data. Samtidig hjælper vi dig godt på vej med en ny harddisk.