Afhentning og udbringning af din PC eller Mac på Fyn

Faaborg-Midtfyns IT har afhentning og udbringning af din PC eller Mac til reparation i eget værksted for kun 49,- kr.

Vi kører på det meste af Fyn: I Faaborg, Odense, Ringe, Assens, Nyborg, Svendborg, Rudkøbing, Bogense og Kerteminde.

Ring 26 16 60 62 fra 10-22 alle ugens syv dage.

Kørsel i Faaborg, Odense, Assens, Nyborg, Svendborg, Rudkøbing, Bogense og Kerteminde.

Hos Faaborg-Midtfyns IT gør vi reparation af din PC og Mac let og bekvemt for dig. Vi tilbyder en unik service, hvor vi ikke kun reparerer dine defekte computere, men også gør processen så smidig som muligt. Vi er stolte af, at meddele, at vi nu tilbyder afhentning og udbringning for kun 49 kr. inden for områder som Faaborg, Odense, Ringe, Assens, Nyborg, Svendborg, Rudkøbing, Bogense og Kerteminde

Afhentning og udbringning af PC eller Mac

Vi henter din PC eller Mac til reparation i eget værksted.

Uanset om du har en PC, eller en Mac, og uanset mærket, er vi klar til at håndtere reparationerne.

Vi reparerer både PC fra Lenovo, HP, Dell, Acer, ASUS etc. Og de populære Apple enheder, som feks. Macbook Air, Macbook Pro, iMac, Mac Pro, Mac Studio eller Mac Mini. Vores dygtige teknikere er specialiserede i, at løse problemer og genoplive dine enheder.

Vi gør det let at få repareret din PC eller Mac

Vores hente- og bringeservice gør det nemt for dig. Du behøver ikke, at bekymre dig om, at transportere den defekte computer til vores IT-værksted. Vi kommer til dig og sørger for at din PC, eller Mac, transporteres sikkert til vores faciliteter, hvor vores eksperter vil diagnosticere og reparere den.

Vi forstår vigtigheden af ​​en velfungerende computer i din daglige rutine – uanset om det er til arbejde eller fornøjelse. Derfor stræber vi efter hurtige og pålidelige reparationer af din PC og Mac, så du kan komme tilbage til dine opgaver uden forsinkelser.

Faaborg-Midtfyns IT er dit dedikerede valg for omfattende IT-support og computer reparation. Kontakt os for, at planlægge afhentning og udbringning og lad os tage os af reparation af din defekte computer, mens du nyder den bekvemmelighed, det medfører.

Pga. udkørsel kan IT værkstedet være ubemandet

Vi har ofte udkørsel til IT support og reparation af computere over hele Fyn. Vi har kunder fra Faaborg, Assens, Odense, Ringe, Svendborg, Rudkøbing, Kerteminde, Nyborg - og kører til alt midt imellem.

Derfor kan værkstedet i perioder være ubemandet. Men vi er stort set altid klar til IT support - eller reparation af din Mac eller PC - hvis det kan aftales ca. 2 timer før ankomst.

Som hovedregel kan vi dog være klar allerede indenfor ca. en time - fra 10-22 alle ugens dage.

Klik på kortet for at se en rutevejledning til Faaborg-Midtfyns IT

Rutevejledning til Faaborg-Midtfyns IT