Serveropsætning og server­admini­stration i Odense og på resten af Fyn

Filer er i dag noget af det vigtigste i en virksomhed. Vi har næsten alle vores filer på computere, hvilket kan give en potentiel risiko for, at de kan blive væk.

Hvis din computer går ned, eller du på anden vis ikke kan komme ind til dine filer, kan det være et stort problem. I dag er der dog kommet en række af løsninger, der alle løser dette.

Filer kan lagres på internettet (læs mere om vores cloudlagring her), og I kan derfor få en ekstern serveropsætning, som passer på jeres filer.

En anden fordel ved en skybaseret løsning er også, at alle jeres medarbejdere nemt kan få adgang til systemet, både på arbejdspladsen og fra hjemmekontoret.

En godt udtænkt serveropsætning er absolut den nemmeste måde at forbedre logistikken i jeres virksomhed. Det gælder uanset om den er cloudbaseret eller lokalt placeret i virksomheden.

Personligt fremmøde skal aftales telefonisk

Du kan også træffe os på tlf.: 26 16 60 62
Mandag – fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 12.00 – 21.00

Serveropsætning samt salg og service af NAS servere og -harddiske

En server er en slags fælles betegnelse for systemer, der kører på en opsat server, der kun er tilgængelig for jeres virksomhed. Serveren kan være en computer, der er opsat til at agere som server, og derfor hele tiden sørger for, at jeres system kører. Der findes mange forskellige mål for en serveropsætning, herunder f.eks.:

  • Fælles e-mail-system
  • Fælles datalagring
  • Sikkerhedskopiering
  • Lagring af videoovervågning
  • Delte kalendersystemer
  • Og meget mere

En server er det oplagte valg for jer, som ønsker at gøre fildeling og kommunikationen i virksomheden lettere.

Selve opsætningen er det også forholdsvis enkel, når blot man ved hvordan det skal gøres.

I vores IT firma på Fyn har vi stor erfaring med serveropsætning og administration, kan derfor også gøre det både hurtigt og billigt.

Få en skræddersyet løsning og en god pris på din nye server

Mange større virksomheder og selskaber vælger at have en fuldtidsansat, der kun står for servervedligeholdelse. Det er ofte fordi, at deres servere er så store og komplekse, at der er nok arbejde til at have en person ansat til det.

Det er dog langt fra alle virksomheder, hvor dette er nødvendigt.

Serveradministration kan foretages af en virksomhed ude fra, sådan at jeres firma ikke skal bruge unødvendigt mange penge på det. Fordelene ved en fast ekstern serveradministration er:

Fordelene ved en fast ekstern serveradministration er:

5

En billig løsning

5

Samme kvalitet som ved en ansat

5

Hurtig hjælp med udvikling eller problematikker ved serveren

5

Personen kender jeres system

Kontakt os om administration- og opsætning af servere i Odense og på resten af Fyn

Hvis i benytter os som faste ekstern IT mand kan vi stå for serveropsætning, -vedligeholdelse og -administration.

På den måde kan I få service på samme vilkår som større virksomheder med en fast mand ansat, uden at I behøver at betale mere for det.

Vi har stor erfaring med servere, og vi kan derfor sætte den op, præcis som I ønsker det.

En server kan sættes op til at opfylde mange forskellige behov. Vi hjælper med opsætningen, og står for administrationen, sådan at jeres nye server kommer til at opfylde alle de behov, som I har til den. Ved at benytte os som ekstern hjælp, får du en nem og billig måde at drifte og servicere serveren på.