Benyt et professionelt webbureau til ny hjemmeside og SEO

I dag skal alle virksomheder have en hjemmeside. Hjemmesider er dit firmas ansigt ud af til, og du skal selvfølgelig have en hjemmeside, der er flot og synlig på nettet.

Med et flot webdesign og en velfungerende hjemmeside, så ved dine kunder og samarbejdspartnere, at I er en seriøs virksomhed.

Hos IT firmaet Faaborg-Midtfyns IT har vi en dygtig samarbejdspartner, som vi kan sætte dig i kontakt med, hvis du skal have opsat en flot professionel ny hjemmeside i CMS. Vi samarbejder med et webbureau i Odense som hedder Komplet Web ApS, som har mange års erfaring indenfor hjemmesider og SEO.

Et CMS system giver dig muligheden for, selv at kunne rette og rykke inde på hjemmesiden, når firmaet er færdig med den. Det betyder også, at du altid har mulighed for at tilføje nye arbejdsområder og foretage andre rettelser.

Personligt fremmøde skal aftales telefonisk

Du kan også træffe os på tlf.: 26 16 60 62
Mandag – fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 12.00 – 21.00

Brugervenlighed – få en professionel hjemmeside i WordPress CMS

’Content Management System’, forkortet CMS, er et system, der tillader dig at styre din egen hjemmeside.

Det betyder, at hvis du f.eks. har en nethandel eller webshop på din hjemmeside, så får du selv mulighed for at rette og justere webshoppens indhold.

Den store fordel her er, at du selv kan sørge for, hvornår indhold skal op på hjemmesiden. Skal I have tilføjet et nyt arbejdsområde, eller kører I en sommerkampagne med et godt tilbud? Uanset hvad I ønsker at rette på jeres hjemmeside, så kan CMS være med til at sikre, at I selv kan sørge for det.

WordPress et meget brugervenligt CMS-system, som stort set alle kan finde ud af at bruge.

SEO er også vigtigt – vælg et webbureau som kan gøre din virksomhed synlig

Når man får lavet en ny hjemmeside, er det naturligvis ikke kun vigtigt, at webdesignet er flot og brugervenligt. Den skal naturligvis også være synlig, når personer sidder og søger på søgemaskinerne, på de ydelser din virksomhed tilbyder. Det bliver den med SEO (søgemaskineoptimering). SEO står for Search Engine Optimization.

SEO-arbejde består af mange forskellige ting. Her kan bl.a. nævnes: grundig søgeordsanalyse. hastighedsoptimering af hjemmesiden, opsætning af titler og beskrivelser, tekstforfatning af SEO venlige tekster, onpage SEO, offpage SEO (linkbuilding), intern linkbuilding, opsætning af Google My Business og meget andet.

En stor og vigtig del af en effektiv SEO-løsning består i at finde de rigtige søgeord. Der er ingen grund til at optimere på at blive synlig på ord, som der ikke er nogle der søger på alligevel.

Det er her en grundig søgeordsanalyse kommer ind i billedet. Ved en søgeordsanalyse kan SEO- / webbureauet finde frem til, hvilke søgeord der vil være fornuftige at arbejde med.

Indholdet på hjemmesiden (content) er også blevet en meget vigtig del af søgemaskineoptimering. Du skal have gode fyldige tekster, som beskriver de arbejdsområder i dækker, og de forskellige aspekter af hvert enkelt område.

WordPress CMS – når det skal være let og søgemaskine­venligt

I vores IT firma Faaborg-Midtfyns IT, har vi som nævnt en dygtig samarbejdspartner, som kan hjælpe dig godt i gang med din nye hjemmeside. Deres webbureau i Odense tilbyder opsætning af ny hjemmeside inklusiv SEO, tekstforfatning, Google Ads samt efterfølgende support og hosting af hjemmesiden.

WordPress er et fantastisk godt system at opsætte hjemmesider i, og det benyttes overalt i verden. Systemet gør det muligt for os at opsætte jeres nye hjemmeside som I ønsker den.

WordPress kan tilpasses jeres ønsker, og er blevet forbedret og udviklet af hundredvis af forskellige programmører og virksomheder. Samtidig kommer jeres hjemmeside til at være responsiv, så den passer godt i visningen på mobile enheder (smartphones og tablets).

Hvis du kontakter os, sørger vi for alt den indledende dialog, så I kan komme godt i gang med jeres nye hjemmeside.