Professionelt cloud storage – vi er eksperter i cloudlagring og Office 365

En af de fornemmeste egenskaber ved den tid vi lever i, er evnen til at lagre vores ting i ’skyen’.

Det er det første tidspunkt i historien, hvor filopbevaring på internettet er blevet så let, som det er i dag.

At lagre ting på skyen betyder ganske enkelt, at du kan have dine og din virksomheds data liggende tilgængeligt for dig selv på internettet altid. Det har en række af fordele.

Bedst af alt er det dog enormt let at gøre. Hvis du har Office 365-pakken til din virksomhed, så har du allerede fået programmer, der tillader dig at gemme ting på skyen. Det kræver bare lige, at I får det opsat korrekt – og det hjælper vi naturligvis med.

Personligt fremmøde skal aftales telefonisk

Du kan også træffe os på tlf.: 26 16 60 62
Mandag – fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 12.00 – 21.00

Office 365 til erhverv
– vi gør det nemt for din virksomhed

I vores IT firma, Faaborg-Midtfyns IT, sikrer vi, at jeres nye cloudlagring er helt oppe at køre.Vi har stor erfaring inden for alle former for systemer til cloudlagring, uanset om dette er Office 365 eller noget helt andet.

Hvis I ikke er kommet helt i gang med Office 365, så tilbyder Faaborg-Midtfyns IT også at installere og servicere jeres computere, så de er klar til programmerne. På den måde slipper I for problemer med, at I ikke kan åbne filer eller billeder, fordi I ikke har de rigtige programmer installeret.

Sikkerhedskopi af PC & computer
– det er nemt med cloudlagring / cloud storage

Cloudlagring er muligheden for dig og din virksomhed til at gemme data på internettet. Ofte fungerer det via programmer, hvor I kan have en mappe liggende på computeren – præcis som I normalt gør – og derefter ligge jeres filer ind i mappen.

Mappen vil selv sørge for at få filerne lagt op til jeres cloudlagring.

Cloudlagring giver en rigtig god sikkerhed i hverdagen, og kombination med remote backup / cloud backup er du rigtig godt sikret. Går jeres servere ned i virksomheden? Går alle computere i stykker på samme tid? Uanset hvad der sker, så kan I altid hente jeres filer ned fra skyen igen – også uden problemer.Samtidig kan jeres medarbejdere altid tilgå data. Det betyder, at I slipper for ventetid eller kommunikationsproblemer, da filerne altid er tilgængelige.

Der er mange fordele ved cloudlagring herunder bl.a.:

5

Alle filer er samlet et sted

5

Medarbejdere kan tilgå fælles filer

5

Filerne bliver sikret mod computer- og harddisknedbrud

5

Hvis det foregår med f.eks. Microsofts OneDrive kan du sørge for, at opbevaringen er GDPR compliant.

Lagerplads i skyen til gode priser

Hvis I benytter PC’er i jeres virksomhed, har I måske allerede Office-pakken. Office er langt den mest anvendte serie af produkter. Excel, Word og PowerPoint er programmer, der alle er blevet brugt i rigtig mange år.

Men med Office 365 så får du også programmer, der kan sikre jeres cloudlagring. OneDrive er det program, som I får med til Office-pakken. Programmet kan:

  • Downloades til de enkelte computere
  • Automatisk lægge filer op på skyen
  • Være let og intuitiv

OneDrive ligner bare en helt almindelig mappe på computeren. Derfor er der ikke stor forskel på at bruge OneDrive og jeres andre dokumentmapper (som ligger lokalt på harddisken). Programmet sørger selv for at synkroniserer tingene op på internettet. På den måde får I cloudlagring på den allernemmeste måde. Selvom cloudlagring lyder teknisk, så behøver det altså ikke at være det.

OneDrive kan opsættes således, at det både lagre en version lokalt på computeren, eller kun at lagre det i skyen, alt efter hvad man finder smartest.

Hvad koster Office 365?

Prisen på Office 365 til erhverv afhænger af, hvilken løsning man ønsker. Der findes forskellige ”pakker” alt efter den enkelte virksomheds behov. Derfor er det også svært at sige, hvad prisen er for netop din løsning.

Hos os får du dog altid en god pris uanset hvilken pakke du skal bruge. Er du er storkunde og har brug for mere end 100 licenser, giver vi også en god mængderabat på en samlet løsning til alle medarbejderne.

Vi hjælper naturligvis med hele opsætningen, og yder også support efterfølgende. 

Nogle af de Office 365 løsninger vi sælger er:

5

Office 365 Business – indeholder Office-programmerne: Word, Excel, Outlook, PowerPoint og Access (til PC) samt OneDrive.

5

Office 365 Business Premium – indeholder Office-programmerne: Word, Excel, Outlook, PowerPoint og Access (til PC) samt OneDrive, Exchange, Sharepoint og Microsoft Teams.

5

Office 365 Business Essentials (kun til web- og mobilversioner) – indeholder Office-programmerne: Word, Excel, Outlook, PowerPoint og Access (til PC) samt OneDrive, Exchange, Sharepoint og Microsoft Teams.

Du kan se alt om Office pakkerne og sammenligne dem her: https://products.office.com/da-dk/compare-all-microsoft-office-products?tab=2

Kontakt os om cloudlagring og Office 365 til din virksomhed

Vil du vide mere, eller hvis du ønsker et godt tilbud på nogle af vores mange produkter beskrevet ovenfor? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 26 16 60 62 eller sende os en mail. Vi ser frem til at høre fra dig. Vi har kunder fra hele Fyn herunder bl.a. Faaborg Midtfyn, Odense, Nyborg, Svendborg, Middelfart, Assens og Kerteminde.