Udskriv

dome

Vi installerer video-overvågning i meget høj kvalitet for både private boligejere og virksomheder.

En typisk løsning består af en kraftig, specialbygget server med plads til ca. 700 timers optagelser med tilkobling af 1 - 16 kameraer, TFT-monitor, mus, keyboard og kabling. Hvilken type kameraer, som passer til dit behov, afhænger meget af de omgivelser, de skal overvåge.

Der er mange faktorer, at tage hensyn til ved valg af kamera. Lad os afdække dine behov, således, at du får den helt rigtige løsning.

 

Knivskarpe optagelser

Vores HD-kameraer giver knivskarpe og detaljerede optagelser og sikrer en effektiv personidentifikation eller mummerpladegenkendelse. De fås både som indendørs og udendørs-modeller - med både panorering, tilt og zoom funktion, som ydermere har den fordel, at de automatisk kan patruljere et meget stort område.

 

Fremragende nattesyn

Alle vores kameraer har infrarød belysning, som sikrer et fremragende nattesyn, men de kan også suppleres med ekstra IR-belysning på områder, hvor eksterne lyskilder ikke er til stede eller hvor tilbagestrålingen er tæt på nul. Eksempelvis ved optagelser udover hav og i skov i overskyet vejr.

 

Remote access

Med fjernadgang kan du holde øje med din forretning fra kontoret, privaten - eller et hvilket som helst sted i verden via internettet. Har du flere kameraer på flere forskellige lokationer, kan vi sammenkøre dem alle i et system.

surv cms

 

Overvågning via din smarphone

Du kan tilgå dine overvågningskameraer via vores smartphone app. Her kan du få vist videoovervågningen i real-tid, uanset hvor i verden du opholder dig. Du kan også spole i optagelserne og gemme dem til din smartphones egen hukommelse. Vores app kan køre på alle iPhones og smartphones, som er drevet af Android.

 

Trådløse installationer

I visse tilfælde kan en trådløs løsning være at foretrække. Eksempelvis hvis man ønsker at overvåge områder, som ikke umiddelbart kan nås med et kablet signal.

Grundet vores erfaring med IT- og netværksinstallationer, så kan vi også klare dét. Vi kan installere sende- og modtagerantenner, som rækker op til 25 km. forudsat, at der er frit udsyn mellem modtager og sender (line-of-sight).